Raed Arafat a făcut anunțul! Când pot românii să meargă în concediu

Raed Arafat a făcut anunțul! Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a spus când pot românii să meargă în concediu.

Invitat într-o emisiune TV au dezbătut acest subiect controversat. Românii și-au rezervat bilete pentru vacanțe cu mult timp înainte ca sezonul să se apropie. Acum, măsurile stricte ne dau planurile peste cap. Autoritățile se luptă pentru a învinge această pandemie. Românii trebuie să fie conștienți că și ei trebuie să pună umărul la treabă dacă vor ca rata îmbolnăvirilor să scadă. Raed Arafat a lansat, din nou, un strigăt de ajutor către poporul român:

loading...

”Dacă nu respectăm regulile, mai ales în următoarele zile, regulile de protecție, de igienă și mai ales de sitanțare socială o să vedem o creștere pe plan național regional în România. De aici rugăm pe toată lumea să respecte aceste reguli dacă într-adevăr vor să vadă începutul măsurilor de relaxare graduală luate după 15 mai.” , a spus Raed Arafat.

Raed Arafat a făcut anunțul! Când pot românii să meargă în concediu

Așadar, Șeful departamentului pentru Situații de Urgență a declarat ce se va întâmpla cu perioada de concedii din această vară, unde ar fi bine să margă românii în concediu și de ce.

„Am mai zis acest lucru pentru toți care își fac planuri. Trebuie să mai aștepte un pic să vadă cum merg lucrurile. Eu sper să ajungă si să aibă și vacanță. Bineînțeles, îndemnul meu este să-și facă vacanțele în România pentru a sprijini industria hotelieră, industria turistică din România și pentru a evita să ajungă în zone în care să aibă probleme și din care să fie nevoie să îi repatriem. Cred că mai trebuie un pic să se gândească, să vadă cam ce se va întâmpla și unde vor putea să meargă. Eu sper măcar o perioadă din vară să se poată face un turism, cel puțin un turism cu măsuri compensatorii, dar să aibă loc. În acest moment încă este devreme să ne pronunțăm”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *