Revine România la starea de urgență? Ce spune Raed Arafat despre această variantă

Țara noastră ar putea intra din nou în stare de urgență, avertizează Raed Arafat. Numărul cazurilor este în continuă creștere, iar paturile de la terapie intensivă se dovedesc pe zi ce trece a fi neîncăpătoare.

Revine România la starea de urgență? Ce spune Raed Arafat

loading...

Autoritățile sunt extrem de îngrijorate din cauza numărului de cazuri de infectări, care se menține la un nivel ridicat în fiecare zi, iar la un moment dat chiar am avut un număr record de infectări, deși se presupune că suntem într-o fază de relaxare, fără stare de urgență în care pericolul de infectare nu mai este atât de mare.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a avertizat că varianta revenirii la starea de urgență nu este una ce se poate exclude. Așa că în niciun caz nu este o variantă să ne relaxăm și să uităm de măsurile de protecție.

De altfel, Raed Arafat a atras atenția că dezinfectarea, purtarea măștii și mânile curățate în permanență sunt singurele modalități prin care ne putem proteja pe noi de coronavirus, dar și pe alții, pentru a nu ajunge la o situație nefavorabilă.

loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *