Semnati va rog! Dureaza 2 secunde! Spune NU Vanatorii de Ciocarlii in Romnia

440.000 de ciocârlii vor fi împușcate în România, în sezonul următor de vânătoare, potrivit unui ordin aprobat recent de ministrul apelor, Ioan Deneș.

Semneaza aici

Trebuie stopat fenomenul

34 comments

 1. NU NU NU NU NU NU…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. Va doresc cat mai multe accidente de vanatoare celor ce ucid de placere.
  Animalele fac acest lucru de foame. Leul nu ataca cand este satul. Bestii turbate, jeguri, closete vi . Nu pot
  sa va spun animale ca as jigni animalele.

  1. Asa ceva daca se intampla ,este un măcel si un atentat la lanțul trofic al ecosistemului din care face parte ciocarlia.

 2. Omori mii de ciocarlii ca sa iei cativa euro!Astia nu sunt oameni,ptr.ca nu au suflet si nici rationament!

 3. Ajunge, ati distrus mult prea mult. Totul are o limita, semnez pentru protejarea faunei , florei, protejarea mediului inconjurator, protejarea vietii

 4. Ciocarlia ar trebui ocrotita prin lege si asta cat mai curand. Cat de handicapati pot sa fie cei care impusca asa minuni ale naturii. Ar trebui si ei impuscati sa vada cum e!!!!

 5. Sper ca toti cretinii care vor sa manance asa ceva sa moara inecati cu ele ! La fel de mult bine si celor care impusca si celor care permit sa se intample asta!

 6. Ce invazie de demnti e-n Romania. Ce placeri demente au italienii. Se vede ca nimanui nu-i pasa de Romania, nici macar romanilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *