Tânăr bolnav de cancer, amendat de polițiști pentru un motiv halucinant: „Văd durere, văd lacrimi, văd nedreptate…”

Indolența autorităților române este trasă din nou la răspundere de această dată de o fată din Roșiorii de Vede care a postat un mesaj pe facebook prin care a povestit drama unui băiat bolnav.

Cristina Avram a postat un mesaj pe Facebook, prin care atrage atenția asupra neregulilor pe care le comit oamenii legii.

Fata povestește cum un tânăr bolnav a fost agresat de un grup de rromi, iar oamenii legii l-au amendat pe băiatul agresat cu 500 de lei. Motivul? Tânărul a sunat la 112, dar până au ajuns polițiștii, agresorii erau deja prea departe pentru a mai putea fi prinși.

Aud țipete disperate, văd durere, văd lacrimi,văd nedreptate,văd răutate gratuită. Era doamna Catalan. O străină cu care m-am întâlnit întâmplator astăzi în cadrul secției de poliție a orașului unde s-a atins apogeul degradării umane – Roșiorii de Vede. Era de mână cu fiul său bolnav de cancer, epilepsie, transplant de ficat (și Dumnzeu știe câte alte probleme de sănătate mi-a enumerat dânsa, dovedite). Am invitat-o afară să se calmeze și să o întreb de ce se află în acea stare.. răspunsul nu m-a mirat.. dar m-a durut! Agresat de niște țigani, tânărul a apelat la 112. Neîntalniți la locul faptei, deoarece agresorii deja fugiseră, organele noastre de protecție și siguranța 100% garantată au considerat ca tânărul merită o amenda de 500 lei pentru că i-a deranjat din pauza de țigară cel mai probabil…”, a scris tânăra pe pagina ei de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *