Tânărul ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, condus pe ultimul drum. Dani este înmormântat lângă sora lui.

Joi, 12 septembrie, Dani Vicol, tânărul care şi-a pierdut viaţa nevinovat, în accidentul provocat de fiul şefului LPF, Mario Iorgulescu, este condus pe ultimul drum. Acesta a lăsat în urmă doi copii orfani de tată. Dani Vicol va fi înmormântat lângă sora lui.

Durere nemărginită în familia lui Dani Vicol. Tânărul de 24 de ani s-a stins fulgerător, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu în zona Chitila. Dani Vicol, tată a doi copii, se întorcea de la un priveghi în momentul impactului şi urma să meargă la un grătar la mama lui, cu ocazia zilei de naştere a acesteia.

Joi, 12 septembrie, are loc înmormântarea lui Dani Vicol. În jurul orei 13:00, cortegiul funerar a plecat din faţa casei tânărului şi sute de persoane, printre care familie şi apropiaţi ai lui Dani, îl conduc pe ultimul drum, spre biserica unde se ţine slujba de înmormântare.

Imaginile surprinse chiar când cortegiul funerar trece sunt de-a dreptul sfâşietoare. Rudele plâng şi îşi strigă durerea, iar mai multe maşini au fost încărcate de-a dreptul cu coroane.

Durerea este uriaşă pentru părinţii lui Dani Vicol, dat fiind faptul că astăzi îşi înmormântează ultimul copil care, până în noaptea de sâmbătă spre duminică, rămăsese în viaţă. Sora lui Dani Vicol a murit la vârsta de 6 ani, din cauza unei boli incurabile. Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dani Vicol va fi aşezat lângă cel al surorii sale, joi după-amiază.

Tot joi, 12 septembrie, s-au aflat primele rezultate de la INML. Potrivit probelor recoltate,  Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare. De asemenea, s-a stabilit că fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal consumase substanţe halucinogene înainte de a se urca la volan.Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *