UITE CE “RECITAL” A DAT CU STEAGUL INTRE PICIOARE O BLONDA,

Ramona Popescu, castigatoarea de la Next Top Model, nu a fost prima persoana care a pozat goala, invelita in drapelul national
 

Ramona Popescu a pozat recent goala, acoperita doar cu steagul Romaniei
Ramona Popescu a pozat recent goala, acoperita doar cu steagul Romaniei

Ramona Popescu a castigat al treilea sezon „Next Top Model” si a primit o oferta incredibila de a poza acoperita cu steagul national, special pentru o revista on-line. La scurt dupa aparitia pictorialului s-a iscat un adevarat scandal pe aceasta tema, avand in vedere unele dintre fotografii

ramona popescu

Cea mai dura poza, sau cea mai agresiva, este aceea in care Ramona a renuntat la chiloti, iar steagul ii acopera partile intime. Tricolorul a fost astfel potrivit incat gaura din steag sa fie exact deasupra goliciunii modelului.

Insa Ramona nu este prima femeie care a pozat in acest fel. In urma cu cativa ani a fost realizat un pictorial asemanator cu cel in care apare modelul. Fotograful Sergiu Mihaescu a publicat pe site-ul sau o serie de fotografii sub titlul “Waving the flag” (Fluturand steagul-n.r), iar in unele dintre acestea apare o tanara blonda in sanii goi care poarta o pereche de pantaloni in culorile steagului Romaniei.

In urma cu doi ani a fost realizat un pictorial asemanator(foto:sergiumihaescu.com)
In urma cu doi ani a fost realizat un pictorial asemanator(foto:sergiumihaescu.com)

Una din poze a fost realizata la Universitate, langa Facultatea de Arhitectura. Modelul apare in costumatia respectiva in mai multe ipostaze.

foto:sergiumihaescu.com
foto:sergiumihaescu.com

Fotograful Sergiu Mihaescu a realizat si alte fotografii pe taema steagului Romaniei, ipostazele surprinse fiind din cele mai diverse.

Pictorialul in care a aparut Ramona Popescu a fost realizata pentru revista Cockaigne.

(B.G.)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *