ULTIMĂ ORĂ! Mario Iorgulescu, transferat în mare secret, la o clinică din Italia!

WOWbiz.ro a aflat, în exclusivitate, o informație-bombă:

Mario Iorgulescu a fost transferat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o clinică din Italia.

Surse din anturajul grupului de prieteni apropiați fiului LPF ne-au informat că familia a făcut toate demersurile pentru ca Mario să ajungă la una dintre cele mai mari clinici din peninsulă, în disperarea de a-i salva viața.

Prietenii lui Iorgulescu jr ne-au explicat că „fratele lor” va fi preluat de o echipă de medici italieni sosită special în România pentru a-l prelua pe Mario și a-l duce în siguranță la clinica italieneasca.

Se pare că, data fiind starea gravă a pacientului, transferul se va face cu un avion specializat și dotat cu necesarul acordarii asistenței medicale speciale în cazul pacienților greu transportabili.

Conform RomâniaTV, un membru al famileii lui Dany Vicol ar fi mers la Spitalul Elias, în urmă cu câteva zile, pentru a-i cere lui Gino Iorgulescu daune morale în valoare de trei milioane de euro, câte un milion pentru fiecare dintre cei doi copii și un milion de euro pentru familia lui. ”Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun”, a declarat familia Iorgulescu după teribilul accident.

Persoana care și-a pierdut viața în accidentul produs de Mario Iolrgulescu,  Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani, era căsătorit și avea doi copii mici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *