Un român şi iubita lui au fost asasinaţi în stil mafiot în Costa Rica

Un român şi-a pierdut viaţa în Costa Rica. Bărbatul de 38 de ani şi iubita sa, un fotomodel local, au fost asasinaţi, în stil mafiot, într-o suburbie din capitala San Jose. Cuplul se afla într-o maşină când doi bărbaţi mascaţi s-au apropiat cu o motocicletă şi au deschis focul. Dublul asasinat ar fi fost o reglare de conturi între traficanţii de droguri. Atacatorii nu au fost deocamdată prinşi. Atenție, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Românul în vârstă de 38 de ani şi partenera sa, de 25 de ani, au fost ucişi în plină stadă, în stil mafiot. În imaginile surprinse de camerele de supravegher, se vede cum doi indivizi se apropie de maşină pe o motocicletă şi trag mai multe focuri de armă. În doar zece secunde, Ionuţ George Otelac şi modelul Raquel Maria Gamboa Mora au fost împuşcaţi.

Automobilul în care se afla cuplul a intrat într-o maşină parcată şi a luat foc. Martorii aflaţi în apropiere au stins rapid incendiul cu ajutorul extinctoarelor. Dublul asasinat a avut loc la o oră de vârf, pe o stradă aglomerată dintre primăria localităţii Alajuelita şi un parc în care aveau loc mai multe festivităţi.

Zona a fost împânzită de maşini de poliţie şi ambulanţe.

Când am ajuns la faţa locului, am găsit un şofer cu mai multe răni prin împuşcare, la nivelul capului şi toracelui. Am găsit şi o persoană de sex feminin, de asemenea, cu mai multe plăgi la nivelul toracelui. Ambii fără semne vitale – paramedic

Motivul din spatele dublului asasinat nu a fost deocamdată dezvăluit. Însă cel mai probabil, este vorba despre o reglare de conturi între traficanţii de droguri.

Românul a fost arestat în 2001 pentru trafic de droguri, după ce a fost prins pe aeroportul din Juan Santamaria, în timp ce încerca să transporte 20 de kilograme de cocaină în sticle de vin. Arestarea lui a dus atunci la destructurarea unei reţele de traficanţi care transportau droguri în Olanda şi Ungaria.

Autorităţile din Costa Rica sunt, acum, în alertă, din cauză că ţara se confruntă cu un val de asasinate care ar fi comandate de cartelurile de droguri.

#UH Alajuelita Informada – Así fue como asesinaron al Rumano y a la joven modelo Costarricense esta tarde frente a la Municipalidad de Alajuelita.Dos sujetos motorizados fueron quienes dieron fin a la vida de la joven de 25 años y al hombre de 38 años quien en el pasado fue investigado por varios delitos.#AlajuelitaInformada #Comparte

Publicată de Alajuelita informada. pe Marţi, 10 septembrie 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *