A furat 5 ouă pentru copiii săi. În loc să o aresteze, polițistul i-a adus multă mâncare!

Adesea, sărăcia îi împinge pe oameni la decizii și fapte disperate. De aceea, atunci când o femeie a ajuns în fața alegerii: să fure sau să le permită copiilor ei să moară de foame, ea nu a ezitat să aleagă prima variantă. Femeia a furat doar 5 ouă și a fost prinsă imediat.

Doamna Johnson crește două fiice, nepoate și doi nepoți cu vârste între 1 și 3 ani, cu doar 120 de dolari pe lună. Însă, recent femeia a fost jefuită, iar familia a juns pe punctul de a îndura foamete. Sâmbătă, copiii ei nu mâncaseră deja de două zile, așa că femeia s-a dus la supermarketul local, pentru a cumpăra ouă, având doar 1,25 dolari în buzunar.

Spre disperarea ei, femeia a realizat că nu-i ajung 50 de cenți pentru plăti ouăle, așa că a luat 5 și le-a pus prin buzunare. Mai mult, acestea s-au spart imediat. „Nu sunt un hoț prea bun” – a recunoscut doamna Johnson.

Angajații magazinului au oprit-o, când au văzut că din buzunarele ei curge albuș și gălbenuș. Femeia a recunoscut imediat că a furat ouăle, pentru a-și hrăni copiii. Cei de la magazin au chemat poliția, dar când a ajuns ofițerul William Stacy și i-a auzit povestea, a decis să nu o aresteze.

Toți împreună au luat decizia să nu depună plângere împotriva doamnei Johnson și au lăsat-o să plece. Dar când ofițerul a vizitat-o acasă, femeia a decis că acesta a venit să o aresteze și a început să plângă.

Ofițerul a venit să se convingă că femeia spune adevărul și a examinat locuința ei. Văzând, sărăcia în care trăiește familia numeroasă, el și-a dat seama că doamna Johnson a procedat așa, fiind disperată.

Polițistul i-a cumpărat o cutie cu ouă. Femeia l-a întrebat, cum ar putea să-l răsplătească, iar el a rugat-o să nu mai fure de la magazin. Înainte de plecare, ofițerul a îmbrățișat-o și acest moment a fost fotografiat de Robert Tripp, care a postat imaginea pe rețelele sociale cu hashtag-ul „feelgoodstoryoftheday”.

În ziua următoare, William împreună cu câțiva colegi au apărut în casa femeii cu două mașini încărcate cu produse alimentare pentru ea și familia ei. „Ultima oară când am văzut atâta mâncare aveam 12 ani și am rămas cu bunica… Am plâns toată ziua.” – a povestit doamna Johnson.

Ulterior, ofițerii au decis să înființeze un fond pentru ca doamna Johnson să poată primi donațiile, care au început să vină după publicarea poveștii ei pe rețelele sociale.

Șeful poliției spune că a primit apeluri din toate colțurile Statelor Unite cu recunoștință și dorința de a o ajuta pe doamna Johnson cu bani, mâncare și haine.

„Femeia aceasta nu va îndura foame” – a spus șeful.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.