Alexandru Cumpănașu a avut o reacție dură, după ce fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost găsită moartă pe câmp: ”Câți copii trebuie să mai moară?”

Alexandru Cumpănașu a avut o reacție dură, după ce fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost găsită moartă pe câmp: ”Câți copii trebuie să mai moară?”

Alexandru Cumpănașu a reacționat public, după ce s-a aflat că fetița de 11 ani din Dâmbovița

Alexandru Cumpănașu a reacționat public, după ce fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost găsită fără suflare pe un câmp, la 7 kilometri de Gura Șuții, comuna în care locuiește.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, se zbate pentru a afla adevărul, ce s-a întâmplat cu nepoata lui, după ce Gheorghe Dincă a mărturisit că i-ar fi ars trupul în butoiul din curte.

Alexandru Cumpănașu a reacționat, după ce s-a aflat că un cetățean olandez, principalul suspect, a răpit-o și omorât-o pe fetiță. De asemenea, specialiștii au găsit pe corpul minorei urme de agresiune fizică, existând probabilitatea ca micuța să fi fost violată, înainte de a fi ucisă.

“Este un caz care ar trebui să ne pună pe gânduri. Câți copii trebuie să mai moară? Câte fete mai trebuie să fie răpite și duse pe filiere arabe și în alte țări ca românii să se trezească?

Cred că românii s-au trezit și cred sincer că astăzi, cei care au instituțiile în subordine nu au făcut nimic pentru a afla în două luni de zile pentru a afla ceva de Alexandra, despre Luiza, despre copilul ăsta care, iată, astăzi a decedat, violată…

Oare câte lucruri trebuie să se mai întâmple pentru ca acest sistem să fie dărâmat? (…)”, a declarat Alexandru Cumpănașu azi-noapte în fața sediului BEC, unde și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale.

Din ce în ce mai multe amănunte apar în cazul Mihaelei Adriana, fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, care a fost răpită și ucisă de către un bărbat olandez.

S-a refăcut filmul dispariției Mihaelei Adriana. Polițiștii au în vizor principalul suspect, și anume un bărbat olandez în vârstă de 47 de ani.

Fetița a fost răpită de pe stradă, apoi dusă pe un câmp unde a fost chinuită și omorâtă, totul petrecându-se în mai puțin de 30 de minute. Bărbatul care a răpit-o închiriase o mașină. Situația ridică foarte multe semne de întrebare. Poliția, inițial, îl luase pe bărbatul olandez la întrebări, înainte să se descopere cadavrul fetiței de 11 ani din Dâmbovița.

Principalul suspect, bărbatul oldanez de 47 de ani, a fugit din țară. El a fost văzut pe camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.Pe trupul fetiței există urme

de agresiuni fizice și există suspiciuni că fetița ar fi fost violată înainte să fie omorâtă. Corpul neînsuflețit al micuței a fost găsit la o distanță de 7 kilometri de Gura Șuții.

Mihai Dincă, prim-procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmboviţa: ”La momentul în care familia a sesizat dispariţia copilului, cu certitudine copilul era deja decedat.

Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şutii a intrat în ultima localitate într-un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute. Există un cetăţean străin care se afla în acest cerc de suspecţi.” sursa:wowbizNu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *