Au mâncat, au băut, iar când au vrut să plătească… surpriza vieții lor! Ce a scris o chelneriță din Centrul Vechi pe nota de plată a unor tineri

Doi tineri bucureșteni au avut parte de o surpriză neplăcută.

Cei doi băieți au ales să petreacă o seară în oraș, la unul dintre pub-urile din Centrul Vechi al Capitalei. Bărbații și-au comandat câte o bere, niște alune, dar și ceva de mâncare. După ce au terminat de povestit, au cerut nota de plată, așa cum era și normal. Când aceasta a fost adusă, cei doi au avut un șoc.

În orice local normal, care se respectă, mesele au un număr. Aici, în loc de numărul mesei, tinerii au observat cu stupoare că scria: „masă fraieri”.

Se pare că domnișoara care i-a servit pe cei doi, Irina, a preferat să treacă pe bon acest apelativ jignitor, în locul numărului mesei.

Indignați de fapta chelneriței, bucureștenii au refuzat să plătească ceea ce au consumat, condiserând că au fost jigniți foarte tare de către personalul localului.

Nu știm cum s-a terminat toată întâmplarea, dar, cert este că seara celor doi tineri dornici de distracție s-a terminat într-un mod neplăcut, fiind ruinată de acest gest ofensator.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *