Ce frumoasă este fiica Narcisei Suciu. Daria are 21 de ani și seamănă mult cu mama ei

La începutul anului 2010, îndrăgita interpretă băimăreancă Narcisa Suciu dădea România pe una dintre cele mai friguroase țări ale Europei, Finlanda. Înainte de a se stabili definitiv în orașul Outokumpu, Narcisa petrecuse multe vacanțe în această țară.

De ce a ales Narcisa Suciu să plece în Finlanda

Potrivit adevarul.ro, au fost două motive pentru care Narcisa a ales să plece în Finlanda. Primul motiv l-a reprezentat căsătoria cu Veikko Miettinen, un apreciat artist etno local pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe. La acea vreme, Daria, fiica ei, avea doar 12 ani.

Al doilea motiv a fost sistemul de învățământ: “Statisticile spun că sistemul finlandez de învățămant este cel mai performant din lume. Copiii nu se stresează când merg la școală. Învățământul obligatoriu este gratuit până în clasa a IX-a, când se încheie ciclul gimnazial. Absolut totul e gratuit, începând de la manuale și terminând cu creioanele, radierele, lâna pentru lucrul manual, prânzul, transportul“, spunea artista în interviul pentru sursa citată.

Artista se dedică mult vieții de familie, iar soțul ei are grijă să o trateze ca pe o regină și să o facă să se simtă specială în fiecare zi. „Înainte eram genul care-și repara singură prin casă atunci când era nevoie. De când m-am măritat, îi pasez lui Veikko treburile de bărbat, chiar dacă pot fi făcute și de o femeie’, a declarat Narcisa pentru libertatea.ro.

Fiica Narcisei Suciu a plecat să studieze la 500 km de casă

Astăzi, Daria Crăciun este o domnișoară superbă de 21 de ani, care-i seamănă mult mamei ei. În urmă cu 1 an, Daria a ales să plece în Helsinki, unde studiază arta plastică, la 500 km depărtare de mama ei. Cele două au o relație foarte apropiată, iar la asta contribuie, cu siguranță, și pasiunea pentru artă pe care ambele o împărtășesc. În timp ce Narcisa iubește muzica, Daria este atrasă de arta fotografică. De asemenea, tânăra este implicată în multe proiecte umanitare.

Narcisa Suciu nu a ascuns faptul că i-a fost tare greu când a aflat decizia Dariei de a se muta de acasă, însă știe că acest lucru este benefic pentru viitorul fiicei sale: ‘Ea e frumoasă, deșteaptă, elegantă și bună. E talentată și muncește cu pasiune pentru ce-și dorește să obțină, iar asta implică și plecatul de acasă. Eu, la vârsta ei, eram veșnic nepieptănată, veșnic îmbrăcată-n negru, veșnic încălțată-n bocanci și aveam sigur de cântat undeva. Nu-mi imaginam că o să vina ziua asta, mi se părea că viața are alte planuri cu mine. Trebuie c-am făcut ceva bun în lumea asta de-am ajuns să fiu mama ei’, scria Narcisa Suciu pe Facebook la momentul plecării Dariei la studii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *