Cu asta se ocupa Dorel din Las Fierbinți, până să ajungă la PRO TV

Toată lumea îl cunoaște acum, dar înainte să devină Dorel din Las Fierbinți, actorul Mihai Raiț Dragomir și-a încercat norocul într-un alt domeniu. Acesta a pus pe picioare o afacere care nu are nici o legătură cu lumea artistică. Amănunte nebănuite din viața artistului au ieșit la iveală și vor lua pe toată lumea prin surprindere.

Din 2012 este Dorel din Las Fierbinți, serialul de comedie de la PRO TV, dar până să ajungă în atenția publicului actorul Mihai Raiț Dragomir își câștiga existența dintr-o altă activitate.

Este vorba despre o afacere pe care el a pus-o pe picioare, care nu are nici o legătură cu ceea ce face în prezent. În adolescență, actorul a fost morar-șef și a devenit la un moment dat cel mai bogat om din sat.

„Am avut o moară, da. Tata voia să mă trimită în armată şi ca să nu plec în armată am depus dosarul la o postliceală.

Vineri am luat toate actele, m-am înscris la postliceală şi când a venit cu ordinul i-am zis: „Stai aşa că n-ai cum, vezi că eu sunt la şcoală, nu pot să plec în armată.“

A trebuit să stau trei ani să treacă armata, tata şi-a făcut o moară şi el lucrând prin ţară trebuia să se ocupe cineva de moară. Cine să se ocupe? „Eu! Eu sunt morar-şef!“.

Aveam o moară unde făceam mălai şi încă una unde făceam hrană pentru animale. Eu şi tatăl lui Bobonete eram cei mai bogaţi oameni din sat, eu aveam moară, el cârciumă, îi trimiteam pe oameni de la mine la el şi la unchiu meu, că şi el avea cârciumă. Moara mea era între două cârciumi”, a spus Mihai Raiț Dragomir în cadrul unui interviu pentru Adevărul.

Interpretul lui Dorel din serialul de la PRO TV mărturisește că această experiență i-a fost de mare ajutor, ulterior, când a dat la Actorie.

El a văzut tipologii de oameni, a văzut gesturi, care le-au ajutat mai târziu extrem de mult în meseria de actor.

Cum l-a cunoscut Mihai Raiț pe Mihai Bobonete
Unul dintre personajele cu care Mihai Raiț, alias Dorel, interacționează cel mai mult în Las Fierbinți este Giani, interpretat de Mihai Bobonete.

În cadrul unui interviu, actorul a povestit despre copilăria sa, dar și despre actorul său din serialul de la PRO TV.

„M-am născut în Slobozia de Ialomiţa, iar până în ‘89 am crescut la Constanţa şi apoi ne-am mutat la Hârşova, am făcut clasa a IV-a la Giurgeni, tot în Ialomiţa, de unde sunt ambii părinţi, unde l-am întâlnit şi pe Bobonete.

Cred că a fost cea mai frumoasă copilărie, acum se degradează lucrurile peste tot în ţară, nu mai e ce ştiam eu în copilărie nici la Giurgeni, nu mai sunt oamenii în primul rând.

A fost foarte frumos, e un sătuc pe malul Dunării, pădure, animale, apă, mie oricum îmi place apa, de la un an în fiecare vară sunt cu picioarele în mare.

Era mişto că noi eram foarte mulţi veri, vreo 14, şi ne lăsau pe toţi la bunici peste vară şi ne distram foarte frumos. Aş vrea ca şi copiii mei să aibă parte de aşa ceva, dar să vedem, a mărturisit el în cadrul unui interviu pentru ziarul Adevărul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *