Cum se fotografia Iulia Vântur în tinereţe, pe când era model. Salman Khan ar vrea ca imaginile să dispară de pe internet

Iulia Vântur a cochetat dintotdeauna cu blițurile camerelor de fotografiat, iar în lumea highlife-ului a pășit de la vârsta de 15 ani. Vedeta care s-a remarcat la începuturile carierei ca prezentatoare a știrilor de la PRO TV a fost înainte manechin. Pe urmă au urmat alte proiecte, iar ulterior, ceva mai recent pe axa timpului, și-a găsit cea mai mare menire artistică: cea de actriță și cântăreață la Bollywood.

Iulia Vântur a pozat în ipostaze provocatoare înainte să ajungă în India, în brațele lui Salman Khan

NOTĂ: Pentru a vedea imaginile cu Iulia Vântur, accesează galeria foto!

Salman Khan nu ar fi foarte încântat să știe că iubita lui a pozat aproape dezbrăcată pentru diferite publicații. În perioada ei de glorie de la PRO TV, când era partenera de scenă a lui Ștefan Bănică Junior la Dansez pentru tine, blonda nu se sfia să apară în tot felul de pictoriale care au încins mințile bărbaților. Cu pozatul avea deja experiență, căci în adolescentă a promovat mai multe mărci de haine.

Vedeta a vorbit despre experiența indiană

„Sincer, am avut o uşoară criză de identitate, trăind acolo la început, pentru că dintr-o dată m-am trezit dezbrăcată de toate straiele astea pe care le-am tot pus eu de ani de zile, prin jobul pe care l-am avut, prin cariera pe care am avut-o, prin oamenii pe care i-am cunoscut. Toate astea au dispărut dintr-o dată. Nu aveam nici familia acolo, nici prietenii, nici cunoscuţii, nici limba în care să mă simt confortabil şi să mă fac înţeleasă atât de clar şi de bine, inclusiv statutul. Statutul te face să ai o anumită conduită, să fii într-un fel. Ei, toate astea au dispărut instant. M-am dezbrăcat de ele forţat şi a trebuit să mă uit la mine, în oglindă aşa, dezbrăcată de toate astea şi să mă întreb: Cine sunt eu fără tot?“, a declarat Iulia, scrie adevărul.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *