Două profesoare, arestate după ce au sedus un elev de 16 ani

Două profesoare de limba engleză au fost arestate după ce ar fi întreținut relații intime cu un elev de 16 ani.

Conform poliției din Louisiana, Rachel Respess (24 de ani) l-a invitat pe băiat în apartamentul ei din New Orleans și, alături de Shelley Dufresne (32 de ani), l-au convins pe acesta să participe la un ménage à trois.

Întâlnirea amoroasă ar fi durat de seara până a doua zi dimineața. Poliția a aflat despre acest incident pentru că elevul le-a spus tuturor colegilor săi că ”a avut relații sexuale cu cele două profesoare”.

Confruntat de poliție, acesta a mărturisit tot. Chiar dacă mai are puțin până să împlinească 17 ani, vârsta consimțământului sexual în Louisiana este de 17 ani, ceea ce înseamnă că cele două profesoare au încălcat legea și riscă 17 ani de închisoare.

După investigații, a ieșit la iveală faptul că relația dintre cele două profesoare de engleză și băiat dura de ceva vreme. ”Nu contează ce sex are victima, oricine ar trebui să fie indignat. Ai un educator. Responsabilitatea lui este să educe și să aibă grijă de copii. Nu au nicio scuze cele două profesoare”, a declarat șeful poliției Michael Glaser.

În timp mărturiilor de la tribunal, a apărut la iveală informația că elevul le-a filmat pe cele două femei, în timp ce dormeau în pat, ca să se laude colegilor din echipa lui de fotbal și să demonstreze că spune adevărul atunci când se laudă că s-a culcat cu ele. 

Conform avocatului uneia dintre femei, adolescentul ar fi făcut acel video pentru a o șantaja pe profesoară, după ce aceasta a îndrăznit să-l corecteze, în timpul orei. ”În orice moment, pot publica acest video, iar tu poți merge la închisoare și-ți poți pierde toată viața ta de acum”, ar fi spus elevul profesoarei. 

La finalul procesului, profesoarele au fost amendate și au primit o condamnare cu suspendare. Adolescentul nu a suferit nicio consecință.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *