Gigi Becali a donat bani pentru alte trei spitale din România: „Eu nu mai stau după Guvern!”

Gigi Becali a donat bani pentru alte trei spitale din România și a anunțat că nu mai așteaptă intervenția Guvernului României, conform prosport.ro.

Gigi Becali a donat bani pentru alte trei spitale din România

Gigi Becali continuă să facă gesturi umanitare în plină epidemie de coronavirus și a donat bani pentru alte trei spitale din România: „Eu nu mai stau după Guvernul României că au început să ne moară oamenii din cauza Coronaviruslui.

Miercuri am alocat bani pentru ajutorului spitalelor din Craiova, Pitești și Caracal. Cheltui cât este nevoie. Nu mă interesează că dau 100.000 de euro, 200.000 de euro, dau cât trebuie”.

„Le-am spus la doctori că le voi cumpăra măști, calculatoare, mobilier, combinezoane și tot ce le trebuie, dar trebuie să înțeleagă și ei că sunt și eu om, nu robot. Nu pot răspunde în permanență la telefoane”, a mai spus Gigi Becali.

„Trebuie să ne salvăm cetățenii!”

Gigi Becali a continuat să explice că spitalele din România au nevoie de mai mult ajutor, iar el va face tot ce îi stă în putință pentru a salva cât mai mulți cetățeni.

„Managerii de spitale nu mai stau nici ei după Guvern și au început să mă conctateze pe fiecare zi. Însă trebuie să facem ceva și pentru bătrănii de la noi din țară.

Am format o echipă din oamenii mei, iar aceștia se ocupă de tot. Le vor duce la bătrâni tot ce le trebuie. Cu această carantină situația o să fie din ce în ce mai grea”.

„Nu mă interesează ce o să se mai spună de mine, dar trebuie să ajutăm de urgență spitalele din România. Nu îmi mai stă deloc capul la fotbal, la revedere.

Doar Dumnezeu știe când ne vor relua activitatea. Nu vreau să ajungem ca în Spania și Italia. Trebuie să ne salvăm cetățenii”, a mai spus Gigi Becali.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *