Imagini rare din casa Andreei Esca. Iată cum arată camera fiicei sale, Alexia Eram

Imagini rare din casa Andreei Esca. Iată cum arată camera fiicei sale, Alexia Eram. Frumoasa puștoaică și-a făcut autoportretul chiar pe peretele din bucătărie:

Frumoasă, dezinvoltă și în pragul majoratului, Alexia Eram a dat un interviu pentru revista condusă de mama ei, Andreea Esca. Prilej pentru fanii adolescentei să arunce o privire în dormitorul fiicei celei mai apreciate știriste de la noi.

Fiica Andreei Esca a fost invitata rubricii Look Who’s Driving, a revistei online A List Magazine. Chiar dacă interviul s-a desfășurat într-o limuzină, întâlnirea a început în casa vedetei, lângă un perete din bucătărie, pe care Alexia și-a desenat autoportretul.

Puștoiaca și-a intrat bine în rolul de gazdă, prezentând și locul din casă în care își începe diminețile: măsuța de machiaj din camera ei. O cameră în care la loc de cinste se află, cum era de așteptat de la o adolescentă îndrăgostită de modă, colecția de pantofi.

nsă detaliul cel mai încărcat emoțional din camera Alexiei pare să fie un tablou în formă de inimă pe care fiica Andreei Esca a lipit câteva fotografii în care apare în brațele iubitului ei, Mario Fresh.

”Ambițioasă, creativă și vorbăreață”, așa s-a descris Alexia în interviu, dezvăluind că omul pe care se bazează cel mai mult în viață este mama ei. Puștoaica a mărturisit și care este locul ei preferat din București, o terasă unde s-a sărutat prima oară cu iubitul ei.

Aici este locul meu preferat. Aici m-a sărutat prima oară cu Mario, aici am văzut cele mai multe apusuri. Aici m-am uitat la stele. Aici îmi cânta Mario și cântam împreună.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *