Irina Loghin, după accidentul vascular. Cum își menține sănătatea

În urmă cu 6 luni, Irina Loghin a suferit un accident vascular, iar vestea i-a îngrijorat pe fanii vedetei, dar și pe colegii de breaslă. Din fericire, cântăreața de muzică populară s-a recuperat. Nu a renunțat la mișcare, iar la cei 80 de ani pe care îi are artista le dă lecții de un stil de viață sănătos chiar și celor tineri.

Irina Loghin se simte mai bine după accidentul vascular de acum 6 luni

Unul din secretele menținerii sănătății sale este lipsa cărnii în meniurile zilnice. Irina Loghin a renunțat la carne în urmă cu 40 de ani și consumă doar fructe și legume proaspete. Vedeta s-a lăudat în urmă cu ceva timp că merge pe jos câte 14 kilometri aproape în fiecare zi. Artista care a suferit acum jumătate de an un accident vascular a urmat tratamentul indicat de medic după problemele de sănătate pe care le-a avut la începutul anului.

Irina Loghin a declarat că a simțit o ușoară amețeală, iar când și-a făcut analizele a descoperit că suferise un accident vascular cerebral. A lipsit o perioadă din spațiul public deoarece doctorii i-au recomandat repaos total. Folclorista a învățat ceva din acest episod dificil și anume că este bine să își facă analizele de două ori pe an, lucru pe care acum îl recomandă tuturor.

Vedeta le sfătuiește pe femei să se demachieze înainte de culcare

Cât despre faptul că la 80 de ani are un ten impecabil, Irina a dezvăluit recent secretul. Vedeta le sfătuiește pe femei că regula numărul unu pentru ca tenul să nu îmbătrânească este să nu se culce machiate. „Le sfătuiesc pe toate doamnele ca niciodată să nu se culce cu machiaj pe faţă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *