Lucian Bute, în doliu după moartea unui apropiat! „Un mare OM s-a stins săptămâna trecută”

Fostul campion mondial Lucian Bute este în doliu după ce un apropiat de-al lui a murit! Vestea l-a întristat rău pe Bute care a ținut să posteze pe o rețea de socializare un mesaj sfâșietor în memoria acestuia.

Prietenii și fanii lui i-au trimis multe gânduri senine. Astfel, Abraham (Abe Pervin), unul dintre antrenorii de box legendari din

Canada, care a lucrat cu pugilistul român, s-a stins din viață în urmă cu doar câteva zile.

Lucian Bute, în doliu după moartea unui apropiat!

Acesta a murit în somn la puțin timp după ce împlinise nu mai puțin de 100 de ani.

Mai mulți pugiliști din întreaga lume au avut postări emoționante în memoria lei, iar printre aceștia se numără și românul Bute. Fostul pugilist a scris un mesaj în limba franceză, iar altul în limba română.

Acesta și-a arătat recunoștința față de Abe Pervin alături de care s-a antrenat mult timp și pe care l-a avut alături în multe meciuri.

Un mare OM s-a stins săptămâna trecută”

A făcut-o la venerabila vârstă de 100 de ani…și care încă venea în sala de box până anul trecut… Abe Pervin, Dumnezeu să te odihnească 

 este mesajul scris de Lucian Bute pe pagina lui de Facebook. Mesajul lui a fost apreciat de mulți internauți care au aplaudat la scenă deschisă cuvintele scrise de Lucian Bute. 

“Ce fotografie frumoasa… O privire care inseamna multe, incredere, compasiune, toleranta, curaj… toate lucrurile de care un

champion (n.r.: campion) are nevoie… de la cei din jurul lui chiar daca este un talent si munceste mult.Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *