Mai ţii minte cum arăta Mihaela Rădulescu pe vremea când nu avea operaţii estetice? Imagini de colecţie cu vedeta / GALERIE FOTO

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai frumoase şi mai sexy femei din România. Este apreciată şi a reuşit, de-a lungul anilor, să fie în topul preferinţelor românilor, chiar dacă apare destul de rar în peisajul monden românesc.

Mihaela Rădulescu, adepta operaţiilor estetice
Mihaela Rădulescu a ajuns la vârsta de 50 de ani şi arată într-un mare fel. Acest lucru se datorează regimului alimentar, pentru că vedeta are mare grijă la ceea ce mănâncă şi nu face deloc excese. De asemenea, face şi mult sport, iar toate aceste lucruri se văd, pentru că Mihaela Rădulescu se poate lua la întrecere oricând cu o domnişoară de 20 de ani.

În ceea ce îi priveşte chipul, Mihaela Rădulescu nu ştie ce sunt acelea riduri, iar acest lucru, trebuie să recunoaştem, are un singur răspuns: ajutorul medicului estetician. Mihaela Rădulescu este o împătimită a intervenţiilor estetice, iar chipul său este ca de porţelan, deşi vedeta a trecut de prima tinereţe. Dar cum arată Mihaela Rădulescu înainte de se lăsa pe mâinile medicului estetician? Vă invităm să urmăriţi galeria foto, acolo unde puteţi vedea mai multe imagini cu Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, despre relaţia pe care o are fiul său
Şi, aşa cum spuneam, chiar dacă timpul a trecut, iar acesta nu a lăsat urme pe chipul vedetei, fiul său a crescut şi chiar a făcut cunştinţă cu primii fiori ai dragostei. Astfel, vedeta şi-a cunoscut şi nora şi, mai mult decât atât, s-a purtat extraordinar cu ea.

„Ayan are 15 ani și are iubită. Vine acasă și doarme cu ea. Eu tot timpul mi-am făcut filmul asta cu cum o să fiu eu când o să fiu soacra. Am avut un blocaj așa. Că orice mamă responsabilă am întrebat dacă părinții ei știu și dacă o lasă. Mi-a spus că părinții ei nu știu că ea are 18 ani. M-am și trezit mai devreme să mă apuc să le fac micul dejun dimineață, e o situație nouă cu care văd că mă descurc bine. Problemă e că deja suntem la următoarea, mi s-a explicat deja că „mama, m-am cam plictisit”. La vârstă asta are nevoie de experimente și încercări”, a povestit Mihaela Rădulescu la o emisiune tv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.