Marea actriță Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani

Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani. Ileana Stana Ionescu își sărbătorește ziua de naștere.  Aniversarea zilei de naștere va avea loc în familie. Redacția.ro îi urează „La multi ani”.

Marea actriță Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani

Ileana Ionescu s-a născut pe 14 septembrie 1936 în orașul Brad, din județul Bran. La vârsta de 19 ani, Ileana Ionescu a debutat ca actriță pe scena Teatrului de Stat din Reșița cu rolul Agnes din „Școala femeilor”, de Moliere. Ileana Ionescu și-a încântat publicul timp de peste 60 de ani. Aceasta a jucat în peste 40 de piese de teatru și în peste 30 de filme, seriale și piese pentru televiziune.

A jucat rolul Zoiței în, „Gaițele”, Fraulein, „Cuibul de viespi”, mama lui Romeo în „Alo, Olga în „Secretul lui Nemesis” și mama primarului în cel mai popular serial al momentului, „Las Fierbinți”.

Actrița a pus punct carierei

În 2018, Ileana Stana Ionescu și-a anunțat retragerea de pe marile scene de teatru ale României. Însă, ofertele nu au încetat să apară, dar aceasta le-a refuzat, pentru că nu se mai simte în putere. Soțul ei, Andrei Ionescu s-a retras de pe scenă în urma unui infarct.

Trebuia să continue niște spectacole la TNB și, pentru că s-a retras, piesele au fost scoase din repertoriu. A avut și o propunere de film înainte să se retragă. Lumea ne întreabă cum se simte Ileana, dacă poate să mai joace, dar starea ei nu îi permite acest lucru, o stare de slăbiciune generală datorată vârstei. Eu am 92 de ani, m-am retras de vreo 15 ani. Atunci am făcut un infarct și doctorul mi-a spus să mai las și pe alții. Eu sunt încă în putere, dar Ileana este mai puțin voinică”, a declarat Andrei Ionescu.

Ileana Stana și Andrei Ionescu, ambii actori, trăiesc o poveste de dragoste de 67 de ani. Potrivit soțului, aniversarea actriței se va ține în familie, în prezența oamenilor dragi. Acasă va fi organizată o petrecere, pentru că actrița se deplasează greu. Fiul celor doi actori, nu va fi alături de ziua mamei lui, acesta urmând să ajungă abia peste două săptămâni.

Cei doi actori au primit casa cu mari probleme

Cei doi soți, au primit din partea muncitorilor o casă plină cu probleme. Aceștia au realizat abia după ce s-au mutat. Din acel moment, cei doi actori se luptă cu cei care le-au construit locuința să vină să le repare problemele grave.

În dormitorul celor doi, tavanul este inundat, iar apa s-a infiltrat atât de tare prin perete încât în casă s-a format mucegai. Se pare că burlanul casei a fost montat prost, motiv pentru care toată apa se varsă pe perete. Fiind mult prea în vârstă cei doi actori nu mai au puterea necesară. Si nici mijloacele materiale pentru a-și putea repara singuri casa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *