Mihai Bobonete râde de Brigitte și Florin Pastramă, după ce au venit la MasterChef! Mesajul actorului din Las Fierbinți

Brigitte și Florin Pastramă au fost prezenți pe platoul de filmare de la emisiunea „MasterChef” difuzată la Pro TV. Cei doi soți s-au aflat față în față cu fosta iubită a lui Florin Pastramă, Raluca Podea, care a trebuit să le gătească acestora. După apariția TV Brigitte și actualul ei soț au fost ironizați pe rețelele de socializare.

Brigitte și Florin Pastramă ironizați de Mihai Bobonete

Mihai Bobonete este unul dintre actorii care i-a luat în râs pe Brigitte și Florin Pastramă. Actorul din celebrul serial „Las Fierbinți” a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu cei doi soți. Mesajul care a însoțit imaginea este una dintre replicile brunetei. Bobo s-a amuzat copios pe seama replicii, mai ales că Brigitte a spus „adevărul”.

Eu sunt cu Peștele, el e cu Vita!”, replică care l-a amuzat teribil pe Mihai Bobonete. „Jur că fix așa a zis. MasterChef Minds:)) Cădea-mi-ar ciorba din gura!!!”, a completat actorul din serialul de la PRO. Comentariile nu au întârziat să apară. O internaută a scris „Ce să zic, potriveală 1 la 1, cum s-ar spune: gura păcătosului, adevăr grăiește”, în timp ce un bărbat a scris „Adevărul se spune mereu în glumă.”

Raluca Podea le-a gătit celor doi soți
Brigitte și Florin Pastramă s-au făcut de râs la emisiunea „MasterChef” difuzată la Pro TV. Sursa foto: libertatea.ro
Soții Pastramă față în față cu fosta iubită a lui Florin

Brigitte și Florin Pastramă au fost invitați speciali în emisiunea „MasterChef” difuzată joi, 26 septembrie. Concurenta care a avut parte de o surpriză de proporții a fost chiar fosta iubită a lui Florin, Raluca Podea. Blondina a trebuit să pregătească unul dintre preparatele pe care le gătește de obicei și acasă. Dacă la început fosta logodnică a lui Florin Pastramă nu a mai vrut să gătească, ulterior Raluca Podea a fost auzită spunând „Le pun otravă în mâncare”.

Raluca Podea a vorbit despre o perioadă grea din viața sa, despărțirea de Florin Pastramă și ultimul an pe care a ales să-l petreacă singură. „Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită, s-a terminat brusc. El (n. red. este vorba despre Florin Pastramă)a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă. (…). Cred că asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură”, a povestit fosta logodnică a lui Flori, potrivit Cancan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *