Moment emoționant la nunta Andreei Bălan cu George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat religios, duminică, 15 septembrie, la Biserica Sfânta Treime Dudești, din București, unde au hotărât să își boteze, tot în aceeași zi, și mezina, pe Clara Maria. Mireasa a fost numai un zâmbet, invitații, toți prieteni apropiați și rude, le-au fost alături cuplului, iar ziua a fost marcată și de un eveniment la care mulți se așteptau.

Printre nuntași s-a numărat și un membru al familiei care a avut o relație complicată cu Andreea, tatăl ei, Săndel Bălan. Reamintim că artista și-a acuzat părintele că, pe vremea când era impresarul trupei Andre, o muștruluia, când nu îl asculta. ”Ce să bat la ea, avea 48 de kilograme cu tot cu haine. O mai certam, da, când nu era ascultătoarea”, a spus Săndel Bălan

Așadar, venirea lui a fost o surpriză nu numai din pricina celor întâmplate în trecut, dar și pentru că la cununia civilă a fost tăiat de pe listă.

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat tatăl artistei.

Bunica și tatăl artistei au fost foarte emoționati când au văzut-o în rochia de mireasă. Andreea s-a oprit și și-a luat bunica în brațe.

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *