O recunoşti? Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei în televiziune. GALERIE FOTO

Ţi se pare că o ştii pe Gabriela Cristea dintotdeauna? Ei bine, frumoasa vedetă a debutat în televiziune în anul 1994, aşa că… cel mai probabil nu te înşeli! De atunci, o prezenţă constantă pe micile ecrane, Gabriela Cristea a ştiut întotdeauna să ne uimească.

În urmă cu 25 de ani, Gabriela Cristea îşi începea cariera în televiziune ca prezentator al concursului “Eurovision”. Apoi, timp de doi ani, până în februarea 1996, Gabriela Cristea a prezentat mai multe emisiuni de divertisment, dintre care şi un matinal.

“Îmi purtam părul tuns mai scurt. Era vopsit un șaten ciocolatiu. Pe atunci, nu exista make-up specializat la televiziune. La fiecare emisiune mă machiam singură și îmi luam hainele din garderoba personală”, mărturisea Gabriela Cristea despre acea vreme, în urmă cu câţiva ani.

Cu ceva experienţă în spate, a lucrat la un post de televiziune ca PR Manager şi ca prezentator până în iulie 2000. Apoi, până în 2005, frumoasa vedetă a prezentat ştiri sportive şi a fost co-prezentator la un matinal.

Gabriela Cristea a devenit celebră prin prisma emisiunii “Noră pentru mama” şi a continuat să-şi uimească admiratorii cu apariţiile spectaculoase la emisiunea “Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars. Acum, Gabriela Cristea se ocupă de creşterea celor două fetiţe pe care le are împreună cu Tavi Clonda, Victoria şi Iris.

Asta nu înseamnă că stă departe de micile ecrane! Şi ne bucurăm! Ba chiar, recent a fost în platoul emisiunii “Star Matinal”, alături de toată familia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *