Pepe a luat Lumină de Înviere, dar și amendă. Polițiștii l-au recunoscut, dar nu l-au iertat

Pentru că nu a fost pe fază atunci când voluntarii au împărțit lumină, sărbătorind ziua de naștere a soției sale, Raluca Pastramă, artistul a așteptat să se termine slujba de Înviere pentru a ieși să ia lumină.

Locuind extrem de aproape de biserică, la doar câțiva metri, Pepe a considerat că nu este nevoie de o declarație pe propria răspundere pentru a ieși din casă, mai ales că era evident că avea o ținută “de casă”, cu papuci, pantaloni sport și un maiou.

Din păcate, obișnuit de atâția ani ca Lumina Sfântă să fie împărțită enoriașilor după miezul nopții, Pepe nu a mai ținut cont de ordonanța de urgență care spune clar că nu este permis accesul după ora 22.00 decât în anumite situații.

Surprins pe stradă după ora 0.00, Pepe a intrat imediat în vizorul polițiștilor care asigurau perimetrul din jurul bisericii.

Fotoreporterul Libertatea l-a imortalizat pe artist în momentul în care era mustrat de unul dintre angajații Poliției Capitalei.

Deși solistul nu a vrut să facă declarații în momentul în care a văzut că este fotografiat, polițistul a mărturisit că l-a amendat pe cântăreț, însă după ce i-a întocmit procesul-verbal i-a oferit și Lumină de la lumânarea pe care o avea.

Așa că Pepe a ajuns acasă nu doar cu o amendă, ci și cu Lumina Sfântă. FOTO: Eli Dri

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.