Primul meu prezervativ

Primul meu prezervativ.🤣😂😂😂😂

Îmi amintesc de prima mea experientaă cu un prezervativ . Aveam 14 ani. M-am dus la farmacie
pentru a cumpăra un pachet de prezervative . În acele zile a fost nevoie de mult curaj pentru a merge într-un magazin si a cere asa ceva , deoarece toată lumea din oraș mă cunoștea și nu a existat nici o îndoială că tânăra ( Cred că numele ei era Nola ) Știa pentru ce se folosc .

Ea lucra ca si asistent farmacist in spatele tejghelei , și vedea că am fost într-adevăr jenat de
întreaga procedură . Mi-a dat pachetul și a întrebat dacă știu cum se foloseste un prezervativ .

Sincer, am răspuns , ” Nu , nu chiar . „

Deci, a desfăcut pachetul , a luat unu și la tras peste degetul mare . M- a avertizat să mă asigur că a fost bine si sigur pus.

I se parea că încă o privesc confuz . Deci , s-a uitat în jur in magazin pentru a vedea dacă ar fi fost gol . A fost . ” Doar un minut „, a spus ea , și m- a condus în partea din spate a magazinului , descheie bluza și a îndepărtat -o . si-a desfacut sutienul și la pus deoparte . ” Asta te excita ? ” Întrebă ea .

Ei bine , am fost atât de uimit ca tot ce am putut face a fost sa stau acolo cu gura deschisa si sa dau din cap .

Apoi a spus că era timpul să punem prezervativul . Cum eu il puneam , ea si-a dat jos fusta si chiloteii si s-a aplecat pe un birou . ” Ei bine , haide ” , a spus ea , ” Nu avem prea mult timp . „

Așa că m-am urcat pe ea . A fost atât de minunat că ,din păcate , nu am mai putut ține mult și Kaput , am terminat în câteva momente .

Sa uitat la mine cu un pic de o încruntare . ” Ai pus prezervativul ? ” a întrebat ea . I-am spus , ” Sigur că da , ” și i-am aratat degetul meu să vadă .

Am primit cea mai dură bataie din viata mea ….

întotdeauna pentru mine a fost greu sa inteleg femeile

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *