Toaleta de pe Autostrada Sebeș-Turda care lucește de curățenie: “Doamna Varga (după ecuson) m-a certat că am încercat să umblu la portofel”

Dacă ai drum pe Autostrada A10 Sebeș – Turda și vrei să oprești în una dintre parcările construite între Aiud și Turda ai șanse foarte mari să dai de o toaletă care lucește de curățenie, are flori naturale și este parfumată. Și, culmea, e gratis! Imaginile fac înconjurul internetului!

O toaletă aflată pe sensul de mers spre Cluj a devenit virală pe rețelele de socializare după ce persoanele care se ocupă de îngrijirea acesteia au transformat-o într-o adevărată oază de civilizație, scrie publicația alba24.ro. În interiorul toaletei pot fi găsite ghivece și vaze cu flori dar și o curăţenie ieşită din comun pentru un astfel de loc de pe autostradă.

Cea care se face responsabilă de un astfel de spațiu ca în Occident este femeia de serviciu, doamna Varga, așa cum scrie pe ecusonul ce-l poartă în piept.

„A10, parcarea 4, în apropierea Mănăstirii Dumbrava, sensul de mers spre Cluj. Am oprit mânat de necesitate și nu mi-a venit să cred ce-am gasit.

Am crezut că-i cu plată însă doamna Varga (după ecuson) aproape că m-a certat că am încercat să umblu la portofel.

Jos pălăria stimată doamnă pentru demnitatea, corectitudinea, modestia și atitudinea dumneavoastră.

Aș vrea ca și alții, cocoțați pe fotolii importante să-și facă treaba la fel de bine. Sunt convins că ar fi mai bine pentru toți”, a scris un cetățean, pe o rețea de socializare, potrivit sursei citate, care a publicat și fotografiile devenite virale.

Şoc pe autostrada Aiud-Turda!!!Normalitate intr-o tara anormala!

Publicată de Jordache Coman pe Miercuri, 21 noiembrie 2018

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *