VIDEO// O studentă de la ASEM surprinsă cum făcea AMOR în timpul orelor

Situație mai puțin plăcută, dar excitantă a avut loc la Colegiul Național de Comerț al ASEM din Moldova în timpul unui curs online.

Una din studente, a uitat probabil că are camera conectată și a decis să se relaxeze în timpul orelor.

Momentul a fost surprins de către un coleg, iar filmulețul a devenit viral pe rețelele sociale.

După mai mult timp de nedumerire, profesoara a rugat-o să-și deconecteze camera, iar ipostazele fierbinți pare că au deranjat și restul colegilor.

Într-un final, studenta a deconectat camera, iar studenții au continuat lecția în lipsa colegei.

UPDATE: Sudenta unei instituții de învățământ din subdiviziunea Academiei de Studii Economice din Moldova, care se presupune că ar fi întreținut relații intime în timpul lecțiilor online, a fost exmatriculată.

Pe de altă parte, rectorul Academiei de Studii Economia din Moldova, Grigore Belostecinic, spune că exmatricularea în acest caz nu este o decizie tocmai potrivită.

Cazul a avut loc acum o săptămână. În timpul lecțiilor online, una dintre studente a uitat că are camera pornită și s-a filmat în timp ce făcea dragoste cu concubinul. Scena a fost întreruptă de profesoară, care a întrebat-o dacă nu ar vrea să închidă camera.

Una din colege a reușit să filmeze scena erotică și a publicat imaginile pe o rețea de socializare. Secvența video a devenit virală, fapt pentru care, conducerea instituției de învățământ a intervenit cu o decizie radicală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *