Andrei venise din Anglia să-și vadă copiii începând școala. A fost ucis, cu sânge rece, chiar în fața casei sale: „Cu ultimele forțe, a încercat să ajungă la soție”

Andrei avea 32 de ani și doi copii pentru acre ar fi făcut orice. Tânărul se întorsese din Anglia, special pentru cei mici, săi-i vadă începând noul an școlar. N-a apucat să îi vadă la serbare. A fost găsit fără suflare, prăbușit în fața porții sale, cu gâtul tăiat. Martorii descriu ultimele clipe de viață ale bărbatului.

Andrei B. plecase în Anglia, pentru a le putea oferi celor doi copii ai săi o viață mai bună. Tot pentru ei a revenit în țară, în satul Bârzeşti din județul Vaslui. 

Duminică noapte, Andrei a fost atacat de un grup de indivizi pe care nu îi cunoștea. Fără să aibă vreun motiv, agresorii au scos un cuțit, i-au tăiat gâtul tânărului tată și s-au făcut nevăzuți.

Cu ultimele puteri, victima a încercat să se salveze, târându-se spre casă. În fața porții, s-a prăbușit. Acolo a fost găsit, fără suflare, de familie. 

„A venit acasă să-și dea copiii la școală și uitați-vă că zace mort într-un șanț. Ce păcat! Era un om atât de liniștit, săracul. Cu gâtul tăiat, a încercat cu ultimele forțe să ajungă acasă la soție și copii, dar n-a mai apucat”, a spus un văr al celui decedat, conform vremeanoua.ro.

Nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs crima, însă polițiștii au stabilit un cerc de suspecți.

„Ne este frică să mai stăm în casă de când s-au desființat posturile din comune, iar polițiștii au program până la ora 16.00. Derbedeii își fac de cap”, a spus o bătrână de 66 de ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *