Eliza Iliescu a aflat abia acum adevarul despre tatal ei

Eliza Iliescu are 14 ani, acum e mare, eleva de liceu, insa a fost celebra inca de bebelus. Eliza este fiica Adrianei Iliescu, nascuta de aceasta la 66 de ani, motiv pentru care femeia a intrat in Cartea Recordurilor.

Adriana Iliescu a devenit mama in ianuarie 2005, cand Eliza a venit pe lume, rezultatul unei fertilizari in vitro. Adriana Iliescu era singura si atunci, asa cum este si acum, iar cresterea fetitei si-a asumat-o ca mama singura.

Multi s-au intrebat de-a lungul vremii cine este de fapt tatal Elizei, iar Adriana Iliescu a spus doar ca a fost vorba despre un donator anonim.

Acum, Eliza Iliescu este mare si stie adevarul despre nasterea ei, dar cand aceasta era micuta, Adriana Iliescu avea o poveste despre familia ei pe care i-o spunea fetitei.

„Eliza m-a intrebat unde e taticul ei. I-am spus ca tati este plecat in strainatate, sa lucreze. De fapt, Eliza stie ca are mai multe rude, inclusiv bunici in afara. Dar o sa-i spun, la un moment dat, adevarul, pentru ca ea oricum va afla. I-am spus ca mai tarziu, cand o sa mai creasca, o sa discut cu ea si o sa-i povestesc totul”, marturisea Adriana Iliescu in urma cu mai multi ani.

Eliza Iliescu a implinit 14 ani in ianuarie, ea este acum eleva in clasa a X-a la Colegiul „Dimitrie Paciurea” din Bucuresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *