Imagini impresionante cu oameni înfometați care aleargă după un camion cu alimente: „Prefer să mor de coronavirus decât de foame”

Carantina generalizată instituită în Nigeria face viața foarte dificilă pentru cei mai săraci cetățeni ai acestei țări. Țara africană se confruntă, pe lângă pandemia de coronavirus, și cu o criză alimentară, relatează CNN.

Imagini cu tineri înfometați care aleargă după un camion care transportă alimente au fost surprinse pe o stradă din capitala Nigeriei. Distanțarea socială este inexistentă, acești oameni încercând cu disperare să obțină un săculeț cu alimente.

Acestea sunt semnele disperării și foametei pe care o simt oamenii, în condițiile în care țara africană se luptă cu pandemia.

„Oamenii sunt înfometați. Dacă locul meu de muncă îmi va permite să merg afară, voi merge. Chiar dacă văd armata pe străzi, nu îmi pasă. Nu îmi pasă dacă armata mă ucide. Prefer să mor de coronavirus decât să mor de foame”, spune unul dintre cetățenii nigerieni surprinși în imagini.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *