Incredibil! Câți bani câștigă Gina Pistol și concurenții de la Asia Express

Gina Pistol prezintă emisiunea Asia Express încă de la începutul sezonului 1. Deși telespectatorii urmăresc săptămână de săptămână reality show-ul, puțini știu ce sumă de bani primesc Gina Pistol și concurenșii emisiunii.

Câți bani câștigă concurenții de la Asia Express

Potrivit unor surse, se pare că toți cei care au participat la Asia Express au plecat acasă cu sume uriașe, chiar dacă nu au câștigat competiția.

Deși fiecare concurent de la Asia Express primește doar un 1 euro pe zi, pentru a se putea descurca în condițiile grele, atunci când pleacă acasă, fiecare primește o sumă considerabilă.

Bianca Drăgușanu, concurentă în Asia Express, sezonul 2, a încasat cea mai mai sumă de bani de la reality show-ul care a cucerit publicul. Blonda a câștigat nu mai puțin de 20.000 euro, deși a stat o perioadă scurtă în emisiune.

Dar nici ceilalți concurenți nu au fost mai prejos, odată la fiecare sezon efortul depus de fiecare concurent a fost plătit cu sumele în jur de 30.000 de euro.

Ce sumă primește prezentatoarea reality show-ului?

Se pare că nici Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii Asia Express nu este mai prejos. Conform unor surse, blondina primește un salariu de 15.000 euro.

Alex Velea, se pare că a luat de la Asia Express 1000 euro. Lora a recunoscut în cadrul unei emisiunii, întrebată fiind de Dorian Popa dacă a primit 100.000 de la Asia Express, că este adevărat că împreună cu soțul ei au primit această sumă.

Gina Pistol a făcut și câteva dezvăluiri despre momentele petrecute în Asia Express.

În prima perioadă petrecută în Filipine era atât de cald, încât aveam senzația că nu pot respira. Curgeau apele pe noi la propriu, nu vă mai spun prin ce au trecut concurenții, reporterii și operatorii… Trebuia să îmi retușez machiajul o dată la jumătate de oră, pentru că nu stătea nimic pe față! Iar bronzul… aveam pe mine toate modelele rochiilor pe care le-am purtat!, spunea Gina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *