Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, Sezonul 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3, în ediția de miercuri seara, după o competiție dură alături de Speak și Ștefania. Telespectatorii au avut parte de o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei.

În cele din urmă, „reactoarele sexy” au învins și au plecat acasă cu amuleta de 30.000 de euro.

„Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic…până acum!
E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție @asiaexpressromania că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!?”, a spus Răzvan Fodor.

Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei  au atinc cote maxime. După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două
echipe au fost gata să dea tot ce au mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de
Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express.

Au practicat wushu, au deslușit arta feng shui și au alergat prin piețele de noapte din Taipei. Traseul până la Gina a fost extrem de complicat, iar echipa care a ajuns pe primul loc și care a bătut gongul victorie, a fost Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Ce s-a întâmplat în ediția de marți seara

În ediția de marți, 21 aprilie, Asia Express, reality show difuzat de Antena 1, și-a desemnat finaliștii. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania sunt cele două echipe care se vor lupta în această seară pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor.

După o cursă greu de imaginat până în Taipei, Adda și Cătălin Rizea au părăsit aseară competiția, una dintre monedele pe care le-au adunat pe traseu fiind cea roșie. Parcursul lor va rămâne cu siguranță în istoria Asia Express, fiind echipa care a ajuns la cele mai multe jocuri de amulet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *