Melania Trump vs. Carmen Iohannis. Cine a eclipsat pe cine?

Melania Trump vs. Carmen Iohannis. Toate fashionistele din România au așteptat acest moment al întâlnirii al celor două prime-doamne. Iar astăzi, acest lucru s-a înfăptuit. Într-un cadru oficial, Klaus Iohannis și președintele Statelor Unite ale Americii s-au întâlnit, ocazie cu care i-au însoțit și cele două prime doamne.

Melania Trump vs. Carmen Iohannis

O nouă întâlnire, o nouă ocazie pentru un duel stilistic. Prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii a întâlnit-o, astăzi, pe prima-doamnă a României, Carmen Iohannis. Ocazia a fost recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU. Și, după cum se aștepta, ținutele alese de cele două doamne au fost unele speciale, în ton cu cadrul și tonul întâlnirii.

Astfel, pentru această recepție, Melania Trump a optat pentru un look extrem de sexy, însă nu mai puțin stilat. Ea a ales să îmbrace o salopetă neagră, cu pantaloni lungi și largi, și fără mâneci în partea de sus.

Și-n mod straniu, deși un cod nescris spune că două prime doamne trebuie să poarte aceeași culoare la o întâlnire formală, Carmen Iohannis a purtat o altă culoare. Și un alt registru vestimentar! Prima-doamnă a României a optat pentru o rochie de-un albastru regal, de-o lungime medie, depășind cu puțin genunchii. În picioare a asortat o pereche de stilettos roz, iar accesoriile au fost minimaliste

.

Cine a eclipsat pe cine?

Melania Trump vs. Carmen Iohannis. Deși, de regulă, există o învingătoare și o învinsă, acest duel stilistic e greu de departajat. Ținuta Melaniei Trump este, fără doar și poate, extrem de stylish, însă nici cea a lui Carmen Iohannis nu a dezamăgit. Singura notă ar fi culoarea mult prea deschisă a pantofilor pentru o așa ocazie, dar și pentru această perioadă a anului. Cert e că toate comentariile stârnite în mediul online de apariția celor două doamne au fost în genere pozitive, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Ne amintim cu toții că prima-doamnă a României a avut, de regulă, de pierdut în duel cu ținutele altor prime-doamne.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *