Gabriela Cristea, de urgenţă la spital cu fiica cea mică: „Internat urgent, tratament, noapte albă”

Gabriela Cristea a ajuns de urgenţă la spital cu fiica ei cea mică, Iris. Micuţa a avut stări de rău marţi, motiv pentru care mama ei şi Tavi Clonda au decis să plece rapid la medic, pentru a primi ajutor.

Gabriela Cristea a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, alături de o fotografie cu ea şi Iris, în spital. Se pare că micuţa are gastroenterocolită, motiv pentru care medicii au internat-o pentru a-i administra tratamentul necesar. Nu a fost deloc o noapte uşoară, însă Gabriela Cristea este sigură că totul va fi bine.

„Trezit ieri dimineaţă cu chef de joacă, aniversat 6 luni, brusc febră pe la prânz, scaun moale, plecat la medic şi pe drum regurgitat în maşină, internat urgent, tratament, noapte albă, febră mare dimineaţa la 5:00 şi azi o luăm de la capăt. Thea Iris Selena are gastro enterocolită!”, a scris Gabriela Cristea.

Recent, micuţa Iris a fost botezată

Vineri, 6 septembrie, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au creştinat-o pe mezina familiei, Iris Thea. La petrecerea de botez a micuţei Iris, cea de-a doua fiica a Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda, participă aproximativ 100 de persoane, prietenii apropiaţi ai celor doi şi familia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *