LOVITURA PRIMITĂ DE ANTENA 1, DUPĂ CE LOREDANA A APĂRUT FĂRĂ SUTIEN LA TV

Lovitura primită de Antena 1, după ce Loredana Groza a apărut fără sutien la TV.

Loredana Groza a avut o apariție provocatoare la TV! Invitată la matinalul de la Antena 1 împreună cu băieții de la Voltaj, cunoscuta artistă a venit îmbrăcată în negru din cap până în picioare, iar piesa de rezistență a fost sacolul care avea un decolteu de-ți tăia respirația.

Ținuta sexy i-a uimit pe telespectatori, dar și pe cei de la CNA.

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, difuzată luni, 3 noiembrie, cu Loredana invitată, a fost reclamată la CNA.

Potrivit paginademedia.ro, emisiunea urmează să fie analizată de CNA în ședințele următoare, după ce va fi întocmit un raport de monitorizare.

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.

3 comments

 1. Doamna, te rog sa faci bine si sa te imbraci, cit de cit onest ,cind mergi la o televiziune.Cel putin din respect pt telespectatori,. Ia-ti pe tine o bluzita si un sutien ,cu care sa-ti acopere sinii si de fapt ,orice golicini, cred ca este normal . Nu mergi la tigul de animale de la tara.

 2. A FACUT BINE.ESTE O ARTISTA.ADEVARATA SI SI POATE PERMITE SA APARE CUM II PLACE.DE AM PUTEA TOTE.
  DAR CURVELE VOSTRE DECE S PERMIT ?ORI VOI CNA SI TIUTOARELE VOASTRE CINE SUNTETI?.
  SUNTETI ANACRONICI SI O SA FITI DESFIINTATI CAT DE CURAND.SFARSITUL VOSTRU E APROAPE.EU V O DORESC,CACI NUMAI RAU ATI FACUT DE CAND EXISTATI.
  1.ATI DESFIINTAT O.T.V. SI REALITATEA.
  SUNTETI O INSTITUTIE DE TEREORE ,CREIERE BOLNAVE,ATI SIMPATIZAT MEREU CU POLITICIENII COFUPTI,CARE V AU AVUT LA DEGETUL LOR MIC SI V AU MANEVRAT CUM AU VRUT.
  ASA INSTITUTIE,CARE MANANCA BANII POPORULUI SI NU PUTINI ,REPRESIVA NOI NU VREM .VOM LUPTA SA NU MAI EXISTATI.CPMUNISMUL,CHIAR SI ASTA CU FATA DE DEMOCRATIE A FOST INVINS.AUTOMAT SI VOI.SOMERI ASTA TREBUIE SA FITI.JEGURI PRNALE.

 3. Pe cine a speriat Loredana asa de tare? Păi, copii sunt la școală sau i-si fac lecțiile la ora asta si pe la stranduri vezi topless la greu . Hai sa fim serioși prin oras vezi tot felul de sculpturi nud , la dughenele care vând ziare sunt pline vitrinele cu poze dar noi acum suntem așa de pudîci si de puritană. Criticați alte emisiuni care chiar strica tineretul. Nu mai ăfisati politisscienii aia cu declarații stufoase , alde veorica , orbînson, si altii care ne invata tinerii sa minta pentru a parveni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *