SEMN DIVIN. Plânge icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus Hristos de la Mănăstirea Frăsinei FOTO

Pe o icoană a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus Hristos de la Mănăstirea Frăsinei au apărut lacrimi de mir. O imagine emoționantă în care a fost surprins acest miracol a fost făcută publică de Ozana Barabancea, care a transmis şi un mesaj tulburător.

O icoană a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus Hristos de la Mănăstirea Frăsinei din Mănăstirea Frăsinei, județul Vâlcea, a fost acoperită cu lacrimi de mir. După cum se poate vedea, Pruncul Iisus Hristos plânge împreună cu Fecioara Maria. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată, potrivit mărturisirilor făcute de Ozana Barabancea.

“Acum (n.r. – azi-noapte) la Mănăstirea Frăsinei plâng Maica Domnului nostru și însuși Domnul Nostru Iisus. Au mai plâns icoane! Dar să plângă AMÂNDOI este prima oară. Și e foarte grav! Doamne, ai milă de noi!” este mesajul scris de Ozana Barabancea.

Cei care au văzut icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus Hristos de la Mănăstirea Frăsinei, acoperită cu lacrimi de mir sunt de părere că este un semn divin, primit acum, în această perioadă extrem de delicată pentru întreaga omenire, grav afectată de pandemia de coronavirus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *